Klauzula informacyjna w związku z pozyskiwaniem i przetwarzaniem danych osobowych zgodnie z przepisami ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
 
1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest CDB „PRIMUS” Tomasz Kochańczyk, Sygneczów 1, 32-020 Wieliczka
 
2) Inspektor ochrony danych jest dostępny pod adresem beautyforyou.kontakt@gmail.com
 
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:
- realizacji procesów sprzedaży towarów i usług
- umawiania wizyt i spotkań
- prowadzenia historii wizyt i dokonanych zakupów
- opracowywania i komunikowania dostosowanych ofert
- komunikowania zmian w procesach obsługi Klienta oraz standardowych ofert
- realizacji procesu rekrutacji
- wystawiania certyfikatów i zaświadczeń o odbytym szkoleniu
na podstawie informacji:
- przekazanych przez Panią/Pana telefonicznie, mailowo lub bezpośrednio ustnie lub pisemnie naszym pracownikom
- pozostawionych na naszych stronach internetowych
- pozyskanych z ogólnodostępnych źródeł, jak strony www, informacje Pana/Pani działalności gospodarczej, itp.
 
4) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą nasi pracownicy, a także przedsiębiorstwa i osoby realizujące dla nas usługi z zakresu księgowości, wsparcia sprzedaży, marketingu internetowego, administracji wewnętrznej, komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej, transportu oraz wszelkie organy uprawnione do dostępu do danych osobowych z mocy prawa oraz wydanych decyzji i umów zawartych zgodnie z prawem
 

5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu, w jakim zostały pozyskane, co w przypadku większości procesów oznacza również dostęp do historii kontaktów, wizyt w lokalach i na stronach www, dokonanych zakupów, wykonanych usług, procesów reklamacyjnych, a także umówionych, a nie zrealizowanych usług i rozpoczętych, nie dokończonych procesów zakupowych
 
6) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych a także otrzymania
kopii oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do
przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w
dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego
dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
 
7) Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie
danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o
ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
 
8) Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne a konsekwencją niepodania
danych osobowych może być niemożność skontaktowania się z Panią/Panem przez naszych pracowników i sfinalizowania procesu, w związku z którym Pani/Pan został(a) poproszona(y) o podanie danych osobowych, tj. przede wszystkim wykonania usługi, dokonania zakupu, sprawdzenia historii wizyt lub historii zakupów, wystawienia certyfikatu lub zaświadczenia po szkoleniu, bądź odbycia procesu rekrutacji
 
9) Pani/Pana dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w
formie profilowania. Zautomatyzowane podejmowanie decyzji będzie odbywało się na
zasadach zgodnych z przepisami prawa, w oparciu o bezpieczne oprogramowanie dostarczone przez zaufanych dostawców. Konsekwencją takiego przetwarzania będzie dostosowywanie komunikowanych treści do odbiorców.
 
10) Prośba o usunięcie danych osobowych może skutkować niemożnością skorzystania z gwarantowanych przez nas, a nie wymaganych prawem warunków gwarancji, jak bezpłatna wymiana towaru bez przedstawiania dowodu zakupu, zwrot lub wymiana towaru w okresie dłuższym, niż przewidziane prawem, skorzystanie z gwarancji na usługę bez przedstawienia dowodu zakupu 
 

Slide thumbnail

TYLKO W BEAUTY FOR YOU. DLA NASZYCH PARTNERÓW - DARMOWE WSPARCIE MARKETINGOWE DLA TWOJEGO SALONU